dinsdag 14 mei 2013

Gehaakt hart en een telefoonhoesje

Allereerst een hartelijk welkom aan weer een nieuwe volger. Leuk dat je er bij komt en laat je inspireren.

Hubby was een paar weken geleden een weekendje weg met de motor naar Belgie en belandde daar op een brocante/rommelmarkt. Daar zag hij een paar bundels ijzeren kleerhangers liggen en wetende dat ik daar wel eens wat mee doe heeft hij ze aangeschaft voor een habbekrats. Nu zit ik dus met ong. 150 ijzeren kleerhangers waar ik iets mee kan doen. Moet je dus wel iets gaan verzinnen :)).  Ik heb er al eens een krans van gemaakt en onderlaatst nog een kanten hart. Deze keer heb ik er weer een hartvorm van gemaakt en er een mooi randje om gehaakt met dun haakgaren. Vervolgens een roos gemaakt van organza, een mooie brad erdoor, strik er bij en voila mijn nieuwe project is weer af. Vind hem zelf wel weer mooi geworden.
Ook heb ik een telefoonhoesje gemaakt van een lapje zwarte stof, een randje er om gehaakt, een vintage fotootje er op en daar weer een kantje omheen geplakt en een roosje. Als het mooie weer wil komen ga je vaker zonder jas naar buiten en omdat ik momenteel met een ernstig versleten heup rondhobbel wil hubby dat ik mijn telefoon meeneem als ik met de hond ga wandelen. Daarom heb ik er een koordje aan gehaakt zodat ik hem om mijn nek/schouder kan hangen (moet ik hem niet vergeten natuurlijk)  ;))). Overigens hoop ik eind volgende week verlost te zijn van mijn oude versleten heup want dan krijg ik een nieuwe. Dus het kan weer even duren voordat ik weer iets post. Wens jullie in ieder 
 geval een goede Pinksteren met mooi weer toe en tot blogs.
 Liefs Ineke

1 opmerking:

  1. Je creaties zijn superleuk Ineke. Vooral het hart vind ik geweldig leuk. Ik ga mijn moeder eens lief aankijken want ik kan niet haken:-)
    Groetjes,
    Ethel

    BeantwoordenVerwijderen