dinsdag 18 februari 2014

Buitenschilderij, muizen en meer.

 Weer met fietsbanden aan het werk geweest. Ik vind dit toch een van de leukste dingen om te doen. Deze keer weer een buitenschilderij gemaakt en een taart. Het buitenschilderij heb ik wederom gemaakt op canvas doek welke beschadigd was. Ik heb geprobeerd om een hortensia te creëren en dat is aardig gelukt vind ik zelf. De taart is ook heel leuk om te maken maar de volgende keer moet ik de grijze oasis gebruiken i.p.v. de groene. Ook heb ik nog 2 bijpassende kussenhoezen gehaakt bij de plaid op mijn bank die ik gehaakt had en nog niet hier neergezet had. Allemaal gehaakt met wol van de Action.

Mijn schoondochter is bezig om een muizenhuis te creëren op haar werk. Ze was bezig om kleding te maken voor de muisjes die ze gekocht had bij IKEA. Toen ben ik ook maar aan de haak gegaan om haar een beetje te helpen want ze had 30 muizen aan te kleden. Dus heb ik de volgende jurkjes voor de meisjesmuizen en truitjes voor de jongensmuizen gemaakt. Ook wel weer heel leuk om te doen. Er waren geen patroontjes van dus ik heb hakende voort alles moeten verzinnen. Maar het is volgens mij wel leuk gelukt, toch?


Vervolgens heb ik ook nog een zogenaamd "zwevend" theekopje gemaakt. Ook weer eens iets heel anders dan anders.

Tussendoor heb ik ook nog een vestjasje voor mijn tante gehaakt, heb ik helaas geen foto van gemaakt maar hij is hetzelfde als het paarse vestjasje welke ik voor mezelf gemaakt had, alleen een andere kleur. En ik ben ook nog aan de CAL-deken begonnen maar ik vond dat te lang gaan duren dus ik heb het patroon opgezocht en ben zelf vrolijk verder gaan haken. Ik moet nog ongeveer 20 cm. en dan is hij ook af. Hij wordt 2.00 x 1.70m. Hier alvast een preview.

4 opmerkingen:

 1. Jij bent echt goed bezig zeg...stuk voor stuk leuke dingen. Die fietsbandenprojecten zijn prachtig. Met de muizen zou ik zo aan het spelen willen (echt mijn handen popelen, haha.) en dat haakwerk is ook al zo mooi. Super. Heerlijk om te zien allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schitterende modeshow door de muizenfamilie!!!
  je deken is schitterend ! ik ben zover als op deze foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Ineke, wat een boel spullen heb je gemaakt.
  Die hortensia bloemen zijn echt mooi geworden. Ook je taart is goed geslaagd. De rozen? Das iets anders neem ik aan?
  En dan die muizen....super schattig in hun mooie jurkjes en truitjes!! Vrolijk ziet dat uit!
  Kan me voorstellen dat het te lang gaat duren met dat dekentje. Hihihi.....wel mooie kleuren zo!!

  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow Ineke jij bent niet te stuiten wat een creaties hier in je post!
  Mooi het fietsbanden schilderij en de taart en fleurig de kussens!
  Die muizen heb ik ook in huis en ik ben ze aan het " opereren " om op school te gebruiken ( maak ik nog wel een keer een berichtje van" Ze zijn niet aangekleed bij mij hoor, wat mooi!
  Dat je dat zomaar kunt maken zonder patroon echt top!
  Ik heb weer genoten van al deze vrolijke kleurtjes op deze grijze donderdag.
  Fijne week
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen